De Euro Stoxx 50 noteert in het rood, met een beperkt verlies van een kwart procent. De BEL 20 doet het een stuk beter, de belangrijkste Brusselse beursindex blijft licht in de plus. Dat is op de eerste plaats de verdienste van bedrijven als Nyrstar, Umicore en Delhaize.

Op de Amsterdamse beurs is KNP nog steeds een zware verliezer, het aandeel moet meer dan 10% prijsgeven. HSBC verlaagde het advies voor het aandeel tot verkopen, algemeen wordt verwacht dat nog meer analisten negatief zullen worden voor deze telco.

De Euro Stoxx 50 noteert in het rood, met een beperkt verlies van een kwart procent. De BEL 20 doet het een stuk beter, de belangrijkste Brusselse beursindex blijft licht in de plus. Dat is op de eerste plaats de verdienste van bedrijven als Nyrstar, Umicore en Delhaize. Op de Amsterdamse beurs is KNP nog steeds een zware verliezer, het aandeel moet meer dan 10% prijsgeven. HSBC verlaagde het advies voor het aandeel tot verkopen, algemeen wordt verwacht dat nog meer analisten negatief zullen worden voor deze telco.