Het mogelijke voorstel van Nyrstar zou inhouden dat Nyrstar een bod doet op alle gewone aandelen van CBH (met een aanvaard minimum van 50,1%) aan een prijs van A$0,195 per aandeel en alle converteerbare obligaties van CBH (zonder minimale voorwaarden) aan hun nominale waarde van A$1.000 per obligatie. Bovendien zouden ook enkele andere voorwaarden gelden.

Het mogelijke voorstel van Nyrstar raamt de waarde van CBH op ongeveer A$300 miljoen (€215 miljoen). Nyrstar heeft CBH ook meegedeeld dat het het mogelijke voorstel van Nyrstar verder zal uitvoeren indien voldaan wordt aan drie resterende voorafgaande voorwaarden.

Het mogelijke voorstel van Nyrstar zou inhouden dat Nyrstar een bod doet op alle gewone aandelen van CBH (met een aanvaard minimum van 50,1%) aan een prijs van A$0,195 per aandeel en alle converteerbare obligaties van CBH (zonder minimale voorwaarden) aan hun nominale waarde van A$1.000 per obligatie. Bovendien zouden ook enkele andere voorwaarden gelden. Het mogelijke voorstel van Nyrstar raamt de waarde van CBH op ongeveer A$300 miljoen (€215 miljoen). Nyrstar heeft CBH ook meegedeeld dat het het mogelijke voorstel van Nyrstar verder zal uitvoeren indien voldaan wordt aan drie resterende voorafgaande voorwaarden.