Met deze transactie verwerft Nutreco de 12 mengvoerproductiebedrijven van Cargill in deze regio, met een gezamenlijk productievolume van circa 700.000 ton, een jaaromzet van circa EUR 240 miljoen.

De overname past in Nutreco's strategie om haar wereldwijde marktposities in speciaalvoer en visvoer uit te breiden in groeimarkten en om haar leidende marktposities in diervoeding in Canada, Nederland en Spanje te versterken.

Sinds 2006 heeft Nutreco diervoedings- en visvoerbedrijven overgenomen in Brazilië, Canada, China, Tsjechië, Guatemala, India, Indonesië, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Rusland, Slowakije, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de VS.

Met deze transactie verwerft Nutreco de 12 mengvoerproductiebedrijven van Cargill in deze regio, met een gezamenlijk productievolume van circa 700.000 ton, een jaaromzet van circa EUR 240 miljoen. De overname past in Nutreco's strategie om haar wereldwijde marktposities in speciaalvoer en visvoer uit te breiden in groeimarkten en om haar leidende marktposities in diervoeding in Canada, Nederland en Spanje te versterken. Sinds 2006 heeft Nutreco diervoedings- en visvoerbedrijven overgenomen in Brazilië, Canada, China, Tsjechië, Guatemala, India, Indonesië, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Rusland, Slowakije, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de VS.