Deze verkoop heeft een positieve impact van EUR 55 miljoen (EUR 0,5 per aandeel) op het aangepaste nettoactief van NPM. Deze gunstige impact is in aanmerking genomen in alle cijfers die op of sinds 30 juni gepubliceerd worden.

In het eng geconsolideerde resultaat van het tweede kwartaal zullen interesten geboekt worden voor een bedrag van EUR 8 miljoen, zoals een meerwaarde van EUR 47 miljoen.

De geconsolideerde meerwaarde zal EUR 51 miljoen bereiken. NPM heeft over de beleggingsperiode (3,3 jaar) een samengesteld jaarlijks intern rendementspercentage gerealiseerd van meer dan 18% (met hefboomeffect; hoog risico).

Deze verkoop heeft een positieve impact van EUR 55 miljoen (EUR 0,5 per aandeel) op het aangepaste nettoactief van NPM. Deze gunstige impact is in aanmerking genomen in alle cijfers die op of sinds 30 juni gepubliceerd worden. In het eng geconsolideerde resultaat van het tweede kwartaal zullen interesten geboekt worden voor een bedrag van EUR 8 miljoen, zoals een meerwaarde van EUR 47 miljoen. De geconsolideerde meerwaarde zal EUR 51 miljoen bereiken. NPM heeft over de beleggingsperiode (3,3 jaar) een samengesteld jaarlijks intern rendementspercentage gerealiseerd van meer dan 18% (met hefboomeffect; hoog risico).