Deze transactie is onderworpen aan de opheffing van verschillende opschortende voorwaarden, o.a. de goedkeuring door de concurrentieoverheden en enkele voorwaarden afhangend van de omgevingsevolutie tot het eind van het kwartaal.

Bij de opheffing van deze voorwaarden zou de gunstige impact op het aangepast nettoactief en de eng geconsolideerde winst EUR 0,5 per aandeel NPM bedragen.

In de geconsolideerde rekeningen zou dit bedrag iets lager zijn, rekening houdend met de in het verleden erkende resultaten.

Deze transactie is onderworpen aan de opheffing van verschillende opschortende voorwaarden, o.a. de goedkeuring door de concurrentieoverheden en enkele voorwaarden afhangend van de omgevingsevolutie tot het eind van het kwartaal. Bij de opheffing van deze voorwaarden zou de gunstige impact op het aangepast nettoactief en de eng geconsolideerde winst EUR 0,5 per aandeel NPM bedragen. In de geconsolideerde rekeningen zou dit bedrag iets lager zijn, rekening houdend met de in het verleden erkende resultaten.