Het courant resultaat per 31 maart 2009 vertegenwoordigt een verlies van EUR 9,2 miljoen, in vergelijking met een winst van EUR 4,9 miljoen op 31 maart 2008.

ING merkte op dat NPM geen nieuwe investeringen deed en dat Transcor een goede prestatie afleverde. De holding krijgt nog steeds een neutraal advies, met een geschatte NAV van 48 euro.

KBC Securities is van mening dat de holding op de huidige koersniveaus correct gewaardeerd is. Het neutraal advies voor het aandeel blijft dan ook behouden. Ook Bank Degroof is neutraal.

Het courant resultaat per 31 maart 2009 vertegenwoordigt een verlies van EUR 9,2 miljoen, in vergelijking met een winst van EUR 4,9 miljoen op 31 maart 2008. ING merkte op dat NPM geen nieuwe investeringen deed en dat Transcor een goede prestatie afleverde. De holding krijgt nog steeds een neutraal advies, met een geschatte NAV van 48 euro. KBC Securities is van mening dat de holding op de huidige koersniveaus correct gewaardeerd is. Het neutraal advies voor het aandeel blijft dan ook behouden. Ook Bank Degroof is neutraal.