Iedereen gaat er namelijk van uit dat de uitslag van de midterm Congressional elections en van de meeting van het Federal Reserve Open Market Committee al vaststaan.

Op de eerste plaats zouden de Republikeinen het House of Representatives veroveren, op de tweede plaats zou de Amerikaanse centrale bank meer geld in het systeem gaan pompen.

In beide gevallen zou de uitkomst wel eens anders kunnen zijn dan algemeen wordt aangenomen. Santoli sluit niet uit dat de beleggers daar positief op gaan reageren, want iedereen is het verhaal van de Republikeinse overwinning en van meer quantitative easing inmiddels wel beu gehoord.

Iedereen gaat er namelijk van uit dat de uitslag van de midterm Congressional elections en van de meeting van het Federal Reserve Open Market Committee al vaststaan. Op de eerste plaats zouden de Republikeinen het House of Representatives veroveren, op de tweede plaats zou de Amerikaanse centrale bank meer geld in het systeem gaan pompen. In beide gevallen zou de uitkomst wel eens anders kunnen zijn dan algemeen wordt aangenomen. Santoli sluit niet uit dat de beleggers daar positief op gaan reageren, want iedereen is het verhaal van de Republikeinse overwinning en van meer quantitative easing inmiddels wel beu gehoord.