De balansen van heel wat banken is echter hoogst wankel en dat probleem vraagt voor een dringende oplossing. Van waar die moet komen, wordt stilaan duidelijk. We worden langzaam maar zeker voorbereid op het feit dat de spaarder zal mogen helpen om het gat op de balansen van de banken te helpen dichter.

November kan een beslissende maand worden voor het aanslaan van ons spaargeld, want uiteindelijk gaat de hele zaak daar over. Die maand worden de stress tests afgenomen van de banken gepubliceerd en die stress tests zullen ditmaal op een serieuze manier afgenomen worden. De countdown richting november kan dus erg spannend worden.

De balansen van heel wat banken is echter hoogst wankel en dat probleem vraagt voor een dringende oplossing. Van waar die moet komen, wordt stilaan duidelijk. We worden langzaam maar zeker voorbereid op het feit dat de spaarder zal mogen helpen om het gat op de balansen van de banken te helpen dichter. November kan een beslissende maand worden voor het aanslaan van ons spaargeld, want uiteindelijk gaat de hele zaak daar over. Die maand worden de stress tests afgenomen van de banken gepubliceerd en die stress tests zullen ditmaal op een serieuze manier afgenomen worden. De countdown richting november kan dus erg spannend worden.