Bovendien vielen ook de marges tegen. Het nettoverlies bedroeg over de verslagperiode 52 dollarcent per aandeel. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een verlies van 41 dollarcent, waar de consensusverwachting slechts op een verlies van 39 dollarcent lag.

De brutomarge bedroeg 32,40% en dat stelde de analisten toch enigszins teleur. Die hadden er namelijk op gerekend dat Novellus Systems dankzij kostenbesparingen een stijging van de marge zou laten optekenen.

Novellus topman Richard Hill zei in de conference call een verbetering van de omzet te verwachten Bovendien zou de brutomarge tijdens het thans lopende kwartaal toenemen tot 40%.

De cijfers van Novellus werden enigszins terughoudend onthaald, de koers noteert in de nabeurshandel zowat anderhalf procent lager.

Bovendien vielen ook de marges tegen. Het nettoverlies bedroeg over de verslagperiode 52 dollarcent per aandeel. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een verlies van 41 dollarcent, waar de consensusverwachting slechts op een verlies van 39 dollarcent lag. De brutomarge bedroeg 32,40% en dat stelde de analisten toch enigszins teleur. Die hadden er namelijk op gerekend dat Novellus Systems dankzij kostenbesparingen een stijging van de marge zou laten optekenen. Novellus topman Richard Hill zei in de conference call een verbetering van de omzet te verwachten Bovendien zou de brutomarge tijdens het thans lopende kwartaal toenemen tot 40%. De cijfers van Novellus werden enigszins terughoudend onthaald, de koers noteert in de nabeurshandel zowat anderhalf procent lager.