Woensdag was een eerste belangrijke dag wat betreft de publicatie van bedrijfsresultaten van Europese blue chips. Zowel Unilever als Novartis stelden met de cijfers niet teleur. De Zwitserse farmareus Novartis zag de winst over het vierde kwartaal oplopen tot 2,08 miljard dollar.

Het resultaat werd positief beïnvloed door het ontbreken van voorzieningen, waar die vorig jaar wel nog werden aangelegd. Chief Executive Joseph Jimenez bevestigde nogmaals dat het bedrijf een aantal veelbelovende producten in de pijplijn heeft zitten.

Woensdag was een eerste belangrijke dag wat betreft de publicatie van bedrijfsresultaten van Europese blue chips. Zowel Unilever als Novartis stelden met de cijfers niet teleur. De Zwitserse farmareus Novartis zag de winst over het vierde kwartaal oplopen tot 2,08 miljard dollar. Het resultaat werd positief beïnvloed door het ontbreken van voorzieningen, waar die vorig jaar wel nog werden aangelegd. Chief Executive Joseph Jimenez bevestigde nogmaals dat het bedrijf een aantal veelbelovende producten in de pijplijn heeft zitten.