Roubini ziet enkele risico's uit het verleden stilaan verdwijnen. Hij verwijst op de eerste plaats naar het feit dat de crisis in de eurozone achter de rug is. De risico's op een Grexit zijn eerder klein geworden en aan de besparingsmaatregelen lijkt een einde te zijn gekomen.

De Verenigde Staten zijn aan een politieke crisis ontsnapt, de kloof tussen republikeinen en democraten is kleiner geworden. Japan is anderzijds voorlopig aan het deflatiegevaar ontsnapt, maar daarmee hebben we het goede nieuws volgens Roubini wel gehad. Er zijn nog steeds voldoende problemen die aangepakt moeten worden.

Roubini ziet enkele risico's uit het verleden stilaan verdwijnen. Hij verwijst op de eerste plaats naar het feit dat de crisis in de eurozone achter de rug is. De risico's op een Grexit zijn eerder klein geworden en aan de besparingsmaatregelen lijkt een einde te zijn gekomen. De Verenigde Staten zijn aan een politieke crisis ontsnapt, de kloof tussen republikeinen en democraten is kleiner geworden. Japan is anderzijds voorlopig aan het deflatiegevaar ontsnapt, maar daarmee hebben we het goede nieuws volgens Roubini wel gehad. Er zijn nog steeds voldoende problemen die aangepakt moeten worden.