Op de ETF.com's Inside ETFs conference waarschuwde Roubini voor de risico's die de crisis op de groeimarkten voor de wereldeconomie met zich meebrengen. De afloop van die crisis valt bovendien moeilijk te voorspellen, de zaken kunnen nog alle kanten op.

In ieder geval zijn er nieuwe tail risks opgedoken. Voorafgaand aan de crisis op de groeimarkten was er te veel vertrouwen in het systeem. Sommige groeimarkten zijn nog steeds kwetsbaar, in de komende dagen of weken kunnen er nog rake klappen uitgedeeld worden.

Op de ETF.com's Inside ETFs conference waarschuwde Roubini voor de risico's die de crisis op de groeimarkten voor de wereldeconomie met zich meebrengen. De afloop van die crisis valt bovendien moeilijk te voorspellen, de zaken kunnen nog alle kanten op. In ieder geval zijn er nieuwe tail risks opgedoken. Voorafgaand aan de crisis op de groeimarkten was er te veel vertrouwen in het systeem. Sommige groeimarkten zijn nog steeds kwetsbaar, in de komende dagen of weken kunnen er nog rake klappen uitgedeeld worden.