Nouriel Roubini vreest dat met name de FED voor een verscheurende keuze staat. Ofwel zal ze de economische opleving in de kiem smoren door te beginnen met taperen, ofwel zal ze voortgaan met zeepbellen blazen door Quantative Easing verder te zetten.

Volgens Roubini heeft de maatregelen genomen na de financiële crisis zes jaar geleden op geen enkele manier de Amerikaanse economie in een turboversnelling gebracht of het probleem van de werkloosheid kunnen oplossen. Het is dus allemaal een maat voor niets geweest.

Nouriel Roubini vreest dat met name de FED voor een verscheurende keuze staat. Ofwel zal ze de economische opleving in de kiem smoren door te beginnen met taperen, ofwel zal ze voortgaan met zeepbellen blazen door Quantative Easing verder te zetten. Volgens Roubini heeft de maatregelen genomen na de financiële crisis zes jaar geleden op geen enkele manier de Amerikaanse economie in een turboversnelling gebracht of het probleem van de werkloosheid kunnen oplossen. Het is dus allemaal een maat voor niets geweest.