Nouriel Roubini verwacht namelijk dat de hausse op de beurs nog twee jaar zal duren en dat is een opmerkelijk positieve voorspelling voor iemand die tot dusver voor zijn pessimisme bekend stond. Roubini maakt zich in ieder geval geen zorgen over de politiek van de FED.

De beurs is veel te afhankelijk van de 85 miljard dollar die de Amerikaanse centrale bank elke maand inkoopt, de FED kan de maatregel momenteel gewoon niet intrekken zonder grote schade aan te richten op de financiële markten. De ingreep van de FED zal de beurkoersen dus blijven ondersteunen.

Nouriel Roubini verwacht namelijk dat de hausse op de beurs nog twee jaar zal duren en dat is een opmerkelijk positieve voorspelling voor iemand die tot dusver voor zijn pessimisme bekend stond. Roubini maakt zich in ieder geval geen zorgen over de politiek van de FED. De beurs is veel te afhankelijk van de 85 miljard dollar die de Amerikaanse centrale bank elke maand inkoopt, de FED kan de maatregel momenteel gewoon niet intrekken zonder grote schade aan te richten op de financiële markten. De ingreep van de FED zal de beurkoersen dus blijven ondersteunen.