Voor de eigen portefeuille blijkt Dr. Doom niet zo negatief te zijn, want mijnheer de professor heeft zich een luxe-appartement van 5,50 miljoen dollar (of een condominium) in Manhattan gekocht.

Dat is een enorm bedrag voor een appartement van 340 m², maar dergelijke prijzen zijn in dit deel van New York zelfs na de vastgoedcrisis nog steeds de gewoonste zaak in de wereld.

Zelf wou Nouriel Roubini over zijn aankoop niets kwijt. Zijn reactie ging als volgt: "Of ik een dure flat heb gekocht? Geen commentaar, graag, ik zit midden in een belangrijke vergadering."

Voor de eigen portefeuille blijkt Dr. Doom niet zo negatief te zijn, want mijnheer de professor heeft zich een luxe-appartement van 5,50 miljoen dollar (of een condominium) in Manhattan gekocht. Dat is een enorm bedrag voor een appartement van 340 m², maar dergelijke prijzen zijn in dit deel van New York zelfs na de vastgoedcrisis nog steeds de gewoonste zaak in de wereld. Zelf wou Nouriel Roubini over zijn aankoop niets kwijt. Zijn reactie ging als volgt: "Of ik een dure flat heb gekocht? Geen commentaar, graag, ik zit midden in een belangrijke vergadering."