Tot grote verbazing kwam Roubini voor de Amerikaanse televisie vertellen dat hij nog steeds positief staat ten opzichte van een belegging in aandelen. Op Bloomberg TV werd aan Roubini gevraagd hoe hij 1000 dollar zou beleggen en het antwoord was een lichte overweging in aandelen.

Wel moet een aandelenportefeuille gediversifieerd worden, met een spreiding over zowel de Verenigde Staten als een aantal overzeese markten. Nochtans blijft Roubini onderwogen in de groeimarkten, waarbij hij wel luistert naar de positieve signalen die door Japan uitgezonden worden.

Tot grote verbazing kwam Roubini voor de Amerikaanse televisie vertellen dat hij nog steeds positief staat ten opzichte van een belegging in aandelen. Op Bloomberg TV werd aan Roubini gevraagd hoe hij 1000 dollar zou beleggen en het antwoord was een lichte overweging in aandelen. Wel moet een aandelenportefeuille gediversifieerd worden, met een spreiding over zowel de Verenigde Staten als een aantal overzeese markten. Nochtans blijft Roubini onderwogen in de groeimarkten, waarbij hij wel luistert naar de positieve signalen die door Japan uitgezonden worden.