Alle 20 Metropolitan Statistical Areas lieten een daling optekenen en dat is volgens Nouriel Roubini geen goed signaal. Hij verwacht dat de VS-vastgoedmarkt een double dip gaat laten optekenen.

Nouriel Roubini, toch niet echt een optimist, gelooft echter niet in het scenario van een double dip recessie voor de Amerikaanse economie in het algemeen. Roubini ziet het herstel zich zelfs doorzetten.

De huidige economische indicatoren stemmen overeen met een groei van het BBP met 2,70%. Dat groeitempo is echter niet hoog genoeg om de werkloosheidsgraad onder 9% terug te duwen.

Alle 20 Metropolitan Statistical Areas lieten een daling optekenen en dat is volgens Nouriel Roubini geen goed signaal. Hij verwacht dat de VS-vastgoedmarkt een double dip gaat laten optekenen. Nouriel Roubini, toch niet echt een optimist, gelooft echter niet in het scenario van een double dip recessie voor de Amerikaanse economie in het algemeen. Roubini ziet het herstel zich zelfs doorzetten. De huidige economische indicatoren stemmen overeen met een groei van het BBP met 2,70%. Dat groeitempo is echter niet hoog genoeg om de werkloosheidsgraad onder 9% terug te duwen.