Hij is daarnaast van mening dat landen als Duitsland hun onderdanen moeten aanmoedigen om in Zuid-Europa met vakantie te gaan, zodat de economieën in die landen de kans krijgen om zich te herstellen.

Europa heeft kost wat kost groei nodig en het is noodzakelijk dat nu en niet lager daaromtrent maatregelen worden getroffen.

De Europese beleggers kiezen nog steeds voor een afwachtende houding, de belangrijkste indices noteren nog steeds in de plus. De koers van de euro houdt voorlopig stand boven 1,25 euro, terwijl de goudprijs lichtjes terrein moet prijsgeven.

Umicore investeert in nieuwe productiecapaciteit voor autokatalysatoren

Umicore kondigde vandaag aan dat het nieuwe productiecapaciteit voor autokatalysatoren zal installeren in Bad Säckingen, Duitsland. De nieuwe installaties vormen een uitbreiding van de productie-installaties in Rheinfelden, op een 15-tal km afstand.

De investering zal bijkomende capaciteit en meer flexibiliteit bieden voor de productie van verschillende katalysatorsystemen voor lichte voertuigen. Umicore verwacht dat de nieuwe capaciteit medio 2013 beschikbaar zal zijn.

William Staron, Executive Vice President Catalysis bij Umicore, verklaart: "We zien een aanhoudend sterke groei in autokatalysatoren in Europa, voornamelijk als gevolg van de toenemende behoefte aan meer complexe katalysatorsystemen om aan de strengere milieuwetgeving te voldoen. De uitbreiding in Bad Säckingen zal onze capaciteit om onze klanten in deze markt te bedienen nog verbeteren. Ze verhoogt ook onze operationele flexibiliteit en biedt uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst."

Hij is daarnaast van mening dat landen als Duitsland hun onderdanen moeten aanmoedigen om in Zuid-Europa met vakantie te gaan, zodat de economieën in die landen de kans krijgen om zich te herstellen. Europa heeft kost wat kost groei nodig en het is noodzakelijk dat nu en niet lager daaromtrent maatregelen worden getroffen. De Europese beleggers kiezen nog steeds voor een afwachtende houding, de belangrijkste indices noteren nog steeds in de plus. De koers van de euro houdt voorlopig stand boven 1,25 euro, terwijl de goudprijs lichtjes terrein moet prijsgeven. Umicore investeert in nieuwe productiecapaciteit voor autokatalysatoren Umicore kondigde vandaag aan dat het nieuwe productiecapaciteit voor autokatalysatoren zal installeren in Bad Säckingen, Duitsland. De nieuwe installaties vormen een uitbreiding van de productie-installaties in Rheinfelden, op een 15-tal km afstand. De investering zal bijkomende capaciteit en meer flexibiliteit bieden voor de productie van verschillende katalysatorsystemen voor lichte voertuigen. Umicore verwacht dat de nieuwe capaciteit medio 2013 beschikbaar zal zijn. William Staron, Executive Vice President Catalysis bij Umicore, verklaart: "We zien een aanhoudend sterke groei in autokatalysatoren in Europa, voornamelijk als gevolg van de toenemende behoefte aan meer complexe katalysatorsystemen om aan de strengere milieuwetgeving te voldoen. De uitbreiding in Bad Säckingen zal onze capaciteit om onze klanten in deze markt te bedienen nog verbeteren. Ze verhoogt ook onze operationele flexibiliteit en biedt uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst."