Nouriel Roubini: "De terugval vanaf de herfst van 2010 zal aanvoelen als een recessie, hoewel een double-dip mogelijk kan worden vermeden. Maar eigenlijk maakt het niet uit of we al dan niet een dubbele recessie krijgen. De doorsnee Amerikaan zal maar al te goed gaan voelen dat het economisch niet goed gaat."

We staan volgens Roubini voor een vicieuze cirkel, met een economie die aan de onderkant gaan verrassen. Wat moet er volgens hem dan gebeuren: "De belasting op arbeid in de Verenigde Staten moet naar omlaag. Daardoor zal de groei aantrekken en zal de vraag naar arbeid toenemen. De verlaging van de belasting op arbeid zal gefinancierd moeten worden door de belastingen op de hogere inkomsten op te trekken."

Nouriel Roubini: "De terugval vanaf de herfst van 2010 zal aanvoelen als een recessie, hoewel een double-dip mogelijk kan worden vermeden. Maar eigenlijk maakt het niet uit of we al dan niet een dubbele recessie krijgen. De doorsnee Amerikaan zal maar al te goed gaan voelen dat het economisch niet goed gaat." We staan volgens Roubini voor een vicieuze cirkel, met een economie die aan de onderkant gaan verrassen. Wat moet er volgens hem dan gebeuren: "De belasting op arbeid in de Verenigde Staten moet naar omlaag. Daardoor zal de groei aantrekken en zal de vraag naar arbeid toenemen. De verlaging van de belasting op arbeid zal gefinancierd moeten worden door de belastingen op de hogere inkomsten op te trekken."