De vestiging in Rio werd afgewerkt en geopend op 6 april jl. Er werden 3 volledige "flight case structuren" verscheept naar India om er vanaf begin april IPL cricket capteren.

Twee TV wagens werden volledig gemoderniseerd (OB21 en OB12) en waren dus tijdelijk niet beschikbaar.

Het eerste kwartaal is qua omzet traditioneel het zwakste kwartaal omdat Alfacam relatief weinig winterjobs doet. Gemiddeld vertegenwoordigt het eerste kwartaal daardoor slechts 10% van de jaaromzet, tenzij in uitzonderlijke jaren wanneer er Olympische Winterspelen zijn.

Daardoor is gemiddeld ook de eerste jaarhelft staat 40% van de jaaromzet tegen 60% voor de tweede jaarhelft .

De €3,6 miljoen omzet in het eerste kwartaal is wat het bedrijf in april als maandomzet heeft gedraaid. Ook voor de maanden mei en juni verwacht het bedrijf cijfers van dezelfde orde waardoor men binnen op halfjaar basis over een normaal omzetniveau spreekt.

De vestiging in Rio werd afgewerkt en geopend op 6 april jl. Er werden 3 volledige "flight case structuren" verscheept naar India om er vanaf begin april IPL cricket capteren. Twee TV wagens werden volledig gemoderniseerd (OB21 en OB12) en waren dus tijdelijk niet beschikbaar. Het eerste kwartaal is qua omzet traditioneel het zwakste kwartaal omdat Alfacam relatief weinig winterjobs doet. Gemiddeld vertegenwoordigt het eerste kwartaal daardoor slechts 10% van de jaaromzet, tenzij in uitzonderlijke jaren wanneer er Olympische Winterspelen zijn. Daardoor is gemiddeld ook de eerste jaarhelft staat 40% van de jaaromzet tegen 60% voor de tweede jaarhelft . De €3,6 miljoen omzet in het eerste kwartaal is wat het bedrijf in april als maandomzet heeft gedraaid. Ook voor de maanden mei en juni verwacht het bedrijf cijfers van dezelfde orde waardoor men binnen op halfjaar basis over een normaal omzetniveau spreekt.