De beleggers kijken uit naar wat er in de volgende fase van de Europese schuldencrisis zal gebeuren. Volgens Bank of New York Mellon dreigt de Noorse vastgoedsector een zeepbel te worden, vergelijkbaar met de zeepbellen die we voordien in tal van andere landen zagen imploderen.

Sinds 2006 zijn de prijzen voor woningen in Noorwegen met circa 30% gestegen, waarbij de San Francisco FED een vergelijking trekt met de Amerikaanse vastgoedboom.

BNP Paribas Investment Partners is niet langer stemgerechtigd bij Transics

Overeenkomstig de transparantiewetgeving (wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en houdende diverse bepalingen) in werking getreden per 1 september 2008, wordt door Transics International NV volgende informatie openbaar gemaakt:

Kennisgeving drempelonderschrijding:

BNP Paribas Investment Partners SA:

Kennisgeving door BNP Paribas Investment Partners SA (een persoon die alleen kennis geeft) dat haar participatie op 8 oktober 2012 gedaald is onder de kennisgevingsdrempel van 3%. De deelneming van BNP Paribas Investment Partners SA is herleid tot 0%.

BNP Paribas Investment Partners SA heeft vanaf 8 oktober 2012 geen stemrechten meer.

De beleggers kijken uit naar wat er in de volgende fase van de Europese schuldencrisis zal gebeuren. Volgens Bank of New York Mellon dreigt de Noorse vastgoedsector een zeepbel te worden, vergelijkbaar met de zeepbellen die we voordien in tal van andere landen zagen imploderen. Sinds 2006 zijn de prijzen voor woningen in Noorwegen met circa 30% gestegen, waarbij de San Francisco FED een vergelijking trekt met de Amerikaanse vastgoedboom. BNP Paribas Investment Partners is niet langer stemgerechtigd bij TransicsOvereenkomstig de transparantiewetgeving (wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en houdende diverse bepalingen) in werking getreden per 1 september 2008, wordt door Transics International NV volgende informatie openbaar gemaakt: Kennisgeving drempelonderschrijding:BNP Paribas Investment Partners SA: Kennisgeving door BNP Paribas Investment Partners SA (een persoon die alleen kennis geeft) dat haar participatie op 8 oktober 2012 gedaald is onder de kennisgevingsdrempel van 3%. De deelneming van BNP Paribas Investment Partners SA is herleid tot 0%. BNP Paribas Investment Partners SA heeft vanaf 8 oktober 2012 geen stemrechten meer.