AT Furustad, een kleine allround technische dienstverlener, is gevestigd in Sandefjord in de regio Vestfold in Noorwegen. De onderneming is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige processen en lucht- en klimaatbehandeling zowel in nieuwbouw als onderhoud, beheer en services, inclusief projectmanagement en engineering.

AT Furustad beschikt over een prima regionale reputatie en een breed klantenbestand. Met ongeveer 15 gespecialiseerde medewerkers wordt bijna 1,5 miljoen euro opbrengsten op jaarbasis gegenereerd.

De overname moet nog worden goedgekeurd door de Noorse mededingsautoriteiten.

AT Furustad, een kleine allround technische dienstverlener, is gevestigd in Sandefjord in de regio Vestfold in Noorwegen. De onderneming is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige processen en lucht- en klimaatbehandeling zowel in nieuwbouw als onderhoud, beheer en services, inclusief projectmanagement en engineering. AT Furustad beschikt over een prima regionale reputatie en een breed klantenbestand. Met ongeveer 15 gespecialiseerde medewerkers wordt bijna 1,5 miljoen euro opbrengsten op jaarbasis gegenereerd. De overname moet nog worden goedgekeurd door de Noorse mededingsautoriteiten.