Is het einde van de opwaartse correctie van de EUR t.o.v. de NOK in zicht?, zo vraag het Leleux-team zich af. Er zijn signalen dat een trendommekeer mogelijk is.

M.a.w. dat de NOK weer structureel gaat stijgen t.o.v. onze eenheidsmunt. Zo ziet men op de weekgrafiek dat de RSI-indicator divergeert t.o.v. de EUR/NOK.

De nieuwe top op 8,16 NOK voor 1 EUR ging gepaard met lagere top in de RSI-indicator, vaak het signaal dat een trendommekeer mogelijk is.

Hou de komende weken en maanden de steun op 7,76 NOK voor 1 EUR in de gaten : een daling onder dit niveau is een aankoopopportuniteit voor de NOK. De structurele langetermijntrend blijft niettemin wijzen in de richting van een verdere versterking van de NOK.

Is het einde van de opwaartse correctie van de EUR t.o.v. de NOK in zicht?, zo vraag het Leleux-team zich af. Er zijn signalen dat een trendommekeer mogelijk is. M.a.w. dat de NOK weer structureel gaat stijgen t.o.v. onze eenheidsmunt. Zo ziet men op de weekgrafiek dat de RSI-indicator divergeert t.o.v. de EUR/NOK. De nieuwe top op 8,16 NOK voor 1 EUR ging gepaard met lagere top in de RSI-indicator, vaak het signaal dat een trendommekeer mogelijk is. Hou de komende weken en maanden de steun op 7,76 NOK voor 1 EUR in de gaten : een daling onder dit niveau is een aankoopopportuniteit voor de NOK. De structurele langetermijntrend blijft niettemin wijzen in de richting van een verdere versterking van de NOK.