Bovendien heeft er een wijziging plaatsgevonden in de populatie van de daklozen, in die zin dat er steeds meer gezinnen met kinderen op straat leven.

Volgens de Wall Street Journal zouden er in de straten van de stad maar liefst 21.000 kinderen leven, wat overeenstemt met 1% van het totaal aantal kinderen.

Over een periode van 12 maanden is het aantal kinderen op straat op jaarbasis met 22% gestegen. Het aantal werkloze families is sinds 2002 met 12% gestegen. De daklozencrisis neemt steeds grotere properties aan, nieuwe records lijken in de komende jaren onvermijdelijk.

Bovendien heeft er een wijziging plaatsgevonden in de populatie van de daklozen, in die zin dat er steeds meer gezinnen met kinderen op straat leven. Volgens de Wall Street Journal zouden er in de straten van de stad maar liefst 21.000 kinderen leven, wat overeenstemt met 1% van het totaal aantal kinderen. Over een periode van 12 maanden is het aantal kinderen op straat op jaarbasis met 22% gestegen. Het aantal werkloze families is sinds 2002 met 12% gestegen. De daklozencrisis neemt steeds grotere properties aan, nieuwe records lijken in de komende jaren onvermijdelijk.