De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een half procent lager. Nomura trok vanmorgen het koopadvies voor Vodafone en zette het aandeel op houden. De opkomst van de smartphone is volgens de Japanse broker geen goede zaak voor de mobiele operatoren.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van bijna een half procent. Belgacom is de sterkste daler in Brussel, dit vanwege een downgrading door Nomura.

Belgacom krijgt nog slechts een advies reduce. De product van multi-packet packages lijkt niet te volstaan om de klanten te behouden.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een half procent lager. Nomura trok vanmorgen het koopadvies voor Vodafone en zette het aandeel op houden. De opkomst van de smartphone is volgens de Japanse broker geen goede zaak voor de mobiele operatoren. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van bijna een half procent. Belgacom is de sterkste daler in Brussel, dit vanwege een downgrading door Nomura. Belgacom krijgt nog slechts een advies reduce. De product van multi-packet packages lijkt niet te volstaan om de klanten te behouden.