Een daling van de koersen van overheidsobligaties biedt volgens Nomura International Plc echter een koopkans. De financiële markten zullen zich namelijk zorgen blijven maken over een mogelijke verzwakking van de economische groei, waardoor de vraag naar overheidsobligaties op een hoog niveau gaat blijven.

Het team analisten van Nomura International Plc onder leiding van Nick Firoozye verwacht echter dat vanwege de grote onzekerheid de volatiliteit zal groot blijven, vooral op de beurzen.

Daardoor gaan overheidsobligaties ondanks de vrees voor wanbetaling door sommige landen populair blijven. Het team van Firoozye adviseert dus om in dips overheidsobligaties te kopen.

Een daling van de koersen van overheidsobligaties biedt volgens Nomura International Plc echter een koopkans. De financiële markten zullen zich namelijk zorgen blijven maken over een mogelijke verzwakking van de economische groei, waardoor de vraag naar overheidsobligaties op een hoog niveau gaat blijven. Het team analisten van Nomura International Plc onder leiding van Nick Firoozye verwacht echter dat vanwege de grote onzekerheid de volatiliteit zal groot blijven, vooral op de beurzen. Daardoor gaan overheidsobligaties ondanks de vrees voor wanbetaling door sommige landen populair blijven. Het team van Firoozye adviseert dus om in dips overheidsobligaties te kopen.