Dat lijkt echter onvoldoende om het verloren marktaandeel op de markt voor smartphones goed te maken. Rivaal Samsung heeft recent een nieuw model smartphone gepresenteerd, terwijl de iPhone 5 van Apple waarschijnlijk 12 september aan de wereld wordt getoond.

Aandeel Nokia zal beweeglijk blijven

Het is nog onduidelijk hoe de markt zal reageren op de nieuwe toestellen van Nokia. Dat het aandeel in reactie op de aankondiging 13% inleverde, had volgens ABN Amro vooral te maken met de teleurstelling dat de Finse mobiele telefoonproducent niets meldde over prijzen en beschikbaarheid.

ABN Amro verwacht dat het aandeel Nokia beweeglijk zal blijven. Daarom staan de analisten van de bank aan de zijlijn en handhaven zij een opinie houden.

Dat lijkt echter onvoldoende om het verloren marktaandeel op de markt voor smartphones goed te maken. Rivaal Samsung heeft recent een nieuw model smartphone gepresenteerd, terwijl de iPhone 5 van Apple waarschijnlijk 12 september aan de wereld wordt getoond.Aandeel Nokia zal beweeglijk blijven Het is nog onduidelijk hoe de markt zal reageren op de nieuwe toestellen van Nokia. Dat het aandeel in reactie op de aankondiging 13% inleverde, had volgens ABN Amro vooral te maken met de teleurstelling dat de Finse mobiele telefoonproducent niets meldde over prijzen en beschikbaarheid. ABN Amro verwacht dat het aandeel Nokia beweeglijk zal blijven. Daarom staan de analisten van de bank aan de zijlijn en handhaven zij een opinie houden.