Allemaal vergeefse moeite, zo meent Jim Cramer. De brulboei van de Amerikaanse financiële wereld is van mening dat Nokia met uitzondering van Steve Jobs mag inhuren wie het wil, zonder de minste kansen op succes.

Het probleem is dat Nokia het contact met de consument is kwijtgeraakt. Het betreft meer bepaald de modieuze jonge generatie die bepaalt wat wel en wat niet succesvol wordt.

Elop, een Canadees die van Microsoft komt, zal evenmin als zijn voorganger kunnen inschatten wat de jonge generatie wel of niet wil. Daardoor zal Nokia blijven kwakkelen, zonder dat het bedrijf zijn vroegere glorie zal kunnen terugwinnen.

Allemaal vergeefse moeite, zo meent Jim Cramer. De brulboei van de Amerikaanse financiële wereld is van mening dat Nokia met uitzondering van Steve Jobs mag inhuren wie het wil, zonder de minste kansen op succes. Het probleem is dat Nokia het contact met de consument is kwijtgeraakt. Het betreft meer bepaald de modieuze jonge generatie die bepaalt wat wel en wat niet succesvol wordt. Elop, een Canadees die van Microsoft komt, zal evenmin als zijn voorganger kunnen inschatten wat de jonge generatie wel of niet wil. Daardoor zal Nokia blijven kwakkelen, zonder dat het bedrijf zijn vroegere glorie zal kunnen terugwinnen.