Euro stoot verder door boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3376 dollar betaald, of een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,834, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1667 dollar betaald, of zowat 20 dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot verder door boven 1,33 dollar Op de valutamarkten bleef de euro min of meer ter plaatse trappelen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3376 dollar betaald, of een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,834, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1667 dollar betaald, of zowat 20 dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.