Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro de wind in de zeilen hebben, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3578 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van afgelopen week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,634%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs moet inbinden

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1325 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten blijft de euro de wind in de zeilen hebben, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3578 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van afgelopen week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,634%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs moet inbinden Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1325 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.