Euro houdt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3795 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,759%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer wat lager, olieprijs bindt fors in

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 99,50 dollar betaald of zowat 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3795 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,759%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer wat lager, olieprijs bindt fors in Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 99,50 dollar betaald of zowat 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.