Euro houdt stand rond 1,37 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3696 dollar betaald, of een kwart van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,929%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud iets goedkoper, olieprijs geeft terrein prijs

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1200 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand rond 1,37 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3696 dollar betaald, of een kwart van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,929%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud iets goedkoper, olieprijs geeft terrein prijs Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1200 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.