Euro zet opmars verder

Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3187 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,488%, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud fors duurder, olieprijs fors goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1335 dollar betaald, of ruim 40 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog minder dan 107 dollar betaald of anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro zet opmars verder Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3187 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,488%, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud fors duurder, olieprijs fors goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1335 dollar betaald, of ruim 40 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog minder dan 107 dollar betaald of anderhalf procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.