Euro klampt aan in de buurt van 1,34 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3397 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,182%, of ruim een kwart procent meer het slotniveau van maandag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1368 dollar betaald, of 15 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro klampt aan in de buurt van 1,34 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3397 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,182%, of ruim een kwart procent meer het slotniveau van maandag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1368 dollar betaald, of 15 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.