Opnieuw werd in geval van China aangetoond dat bomen niet tot in de hemel groeien. De koers van Bekaert was door het plafond gestegen, maar werd al bijna weer even snel terug van het voetpunt gehaald. Vraag is nu wat de toekomst gaat brengen voor het bedrijf.

Koersdoel licht verlaagd

De analisten van Bank Degroof zijn van mening dat het nog te vroeg is om opnieuw in de aandelen Bekaert te stappen.

Overeenstemmend met de DCF-waardering werden de prognoses wat betreft de winstevolutie bij het bedrijf naar beneden aangepast.

Op de belangrijkste markten waar Bekaert actief is, moet niet snel een echte verbetering worden verwacht.

Het is volgens Degroof te vroeg om weer positief te worden voor dit aandeel, zodat het advies houden met een verlaagd koersdoel (24 in plaats van 25 euro) gehandhaafd blijft.

Opnieuw werd in geval van China aangetoond dat bomen niet tot in de hemel groeien. De koers van Bekaert was door het plafond gestegen, maar werd al bijna weer even snel terug van het voetpunt gehaald. Vraag is nu wat de toekomst gaat brengen voor het bedrijf. Koersdoel licht verlaagd De analisten van Bank Degroof zijn van mening dat het nog te vroeg is om opnieuw in de aandelen Bekaert te stappen. Overeenstemmend met de DCF-waardering werden de prognoses wat betreft de winstevolutie bij het bedrijf naar beneden aangepast. Op de belangrijkste markten waar Bekaert actief is, moet niet snel een echte verbetering worden verwacht. Het is volgens Degroof te vroeg om weer positief te worden voor dit aandeel, zodat het advies houden met een verlaagd koersdoel (24 in plaats van 25 euro) gehandhaafd blijft.