Dus hier is het duidelijk nog te vroeg om te verklaren dat de aandelenrally is afgelopen. Tot nu toe ziet het er nog steeds uit als een gezonde correctie.

Dit geldt ook voor internet en biotech die ondanks de stevige dalingen ook nog steeds in een lange termijn uptrend zitten. Wat niet wil zeggen dat in deze fase van de rally er niet aan gedacht kan worden om wat meer defensieve en veiligere groepen gaan op te zoeken.

Op de Europese beurzen valt vanmorgen weinig of niets te beleven, de belangrijkste indices zijn stabiel tot iets hoger geopend. Er valt weinig nieuws te rapen, behalve misschien het feit dat de omzet van Nestlé achter is gebleven op de verwachtingen.

ThromboGenics opende wat hoger in reactie op het bericht dat 6 bedrijven interesse in een overname zouden hebben.

Dus hier is het duidelijk nog te vroeg om te verklaren dat de aandelenrally is afgelopen. Tot nu toe ziet het er nog steeds uit als een gezonde correctie. Dit geldt ook voor internet en biotech die ondanks de stevige dalingen ook nog steeds in een lange termijn uptrend zitten. Wat niet wil zeggen dat in deze fase van de rally er niet aan gedacht kan worden om wat meer defensieve en veiligere groepen gaan op te zoeken. Op de Europese beurzen valt vanmorgen weinig of niets te beleven, de belangrijkste indices zijn stabiel tot iets hoger geopend. Er valt weinig nieuws te rapen, behalve misschien het feit dat de omzet van Nestlé achter is gebleven op de verwachtingen. ThromboGenics opende wat hoger in reactie op het bericht dat 6 bedrijven interesse in een overname zouden hebben.