Uitzondering die de regel bevestigen zijn volgens Hanssens de Verenigde Staten en het merendeel van de Latijns-Amerikaanse markten.

Op de Chinese markt is er bovendien meer concurrentie. Zowel voor de tweede helft als voor het volledig boekjaar wordt een negatieve EBIT verwacht.

De koers van Bekaert is sinds december rechtgekrabbeld van het dieptepunt dat eind november werd bereikt. Hanssens is echter van mening dat het nog te vroeg om opnieuw positief te worden voor Bekaert. Hij heeft een neutraal advies en een koersdoel van 20 euro.

Uitzondering die de regel bevestigen zijn volgens Hanssens de Verenigde Staten en het merendeel van de Latijns-Amerikaanse markten. Op de Chinese markt is er bovendien meer concurrentie. Zowel voor de tweede helft als voor het volledig boekjaar wordt een negatieve EBIT verwacht. De koers van Bekaert is sinds december rechtgekrabbeld van het dieptepunt dat eind november werd bereikt. Hanssens is echter van mening dat het nog te vroeg om opnieuw positief te worden voor Bekaert. Hij heeft een neutraal advies en een koersdoel van 20 euro.