De bekende belegger Wilbur Ross is van mening dat de regeringen van de Zuid-Europese landen een ernstige inspanning hebben geleverd om orde op zaken te stellen. Het is echter te vroeg om al victorie te kraaien, er valt nog een heel eindje weg af te leggen.

Volgens Ross is het nog te vroeg om opnieuw in Italië te investeren, ook al vanwege de politieke onzekerheid in dit land. Zolang figuren als Beppe Grillo een rol blijven spelen in de nationale Italiaanse politiek laten beleggers dit land en zijn obligaties beter met rust.

De bekende belegger Wilbur Ross is van mening dat de regeringen van de Zuid-Europese landen een ernstige inspanning hebben geleverd om orde op zaken te stellen. Het is echter te vroeg om al victorie te kraaien, er valt nog een heel eindje weg af te leggen. Volgens Ross is het nog te vroeg om opnieuw in Italië te investeren, ook al vanwege de politieke onzekerheid in dit land. Zolang figuren als Beppe Grillo een rol blijven spelen in de nationale Italiaanse politiek laten beleggers dit land en zijn obligaties beter met rust.