Europa heeft echter nog een heel aantal problemen waar een oplossing voor moet worden gezocht en is dus waarschijnlijk niet de beste plaats te beleggen. Kleintop geeft de voorkeur aan de Amerikaanse beurzen, want in de VS zal de economie wel blijven groeien.

De Europese beurzen hebben een voorschot genomen op betere tijden, maar die betere tijden zullen waarschijnlijk niet meteen aanbreken. Onder de oppervlakte liggen nog een aantal problemen verscholen waarvoor dringend een oplossing moet worden gevonden.

Europa heeft echter nog een heel aantal problemen waar een oplossing voor moet worden gezocht en is dus waarschijnlijk niet de beste plaats te beleggen. Kleintop geeft de voorkeur aan de Amerikaanse beurzen, want in de VS zal de economie wel blijven groeien. De Europese beurzen hebben een voorschot genomen op betere tijden, maar die betere tijden zullen waarschijnlijk niet meteen aanbreken. Onder de oppervlakte liggen nog een aantal problemen verscholen waarvoor dringend een oplossing moet worden gevonden.