Dat betekent dat de aandelenkoersen nog kunnen stijgen, er is met andere woorden nog ruimte voor verder opwaarts potentieel. Maar betekent dat ook dat we al enthousiast kunnen worden voor de emerging market? Het antwoord op deze vraag ligt niet voor de hand.

Het is volgens Juvyns nog te vroeg om echt enthousiast te worden voor groeimarkten. Een aantal factoren stemmen weliswaar tot optimisme, maar anderzijds moeten de fundamentele katalysatoren, inclusief sterkere bedrijfsresultaten en meer optimistisme over China, nog verbeteren alvorens de groeimarkten echt kunnen scoren.

Dat betekent dat de aandelenkoersen nog kunnen stijgen, er is met andere woorden nog ruimte voor verder opwaarts potentieel. Maar betekent dat ook dat we al enthousiast kunnen worden voor de emerging market? Het antwoord op deze vraag ligt niet voor de hand. Het is volgens Juvyns nog te vroeg om echt enthousiast te worden voor groeimarkten. Een aantal factoren stemmen weliswaar tot optimisme, maar anderzijds moeten de fundamentele katalysatoren, inclusief sterkere bedrijfsresultaten en meer optimistisme over China, nog verbeteren alvorens de groeimarkten echt kunnen scoren.