Jan-Willem Billiet van KBC Securities is van mening dat dit in geen geval een goede zaak is voor de holdings, hoewel het nog te vroeg is om al iets definitiefs over de nieuwe belastingmaatregel te zeggen. Op een aantal vragen moet nog altijd een antwoord geformuleerd worden.

Zo is het bijvoorbeeld niet duidelijk wat er met overgedragen verliezen moet gebeuren of wanneer een holding als Belgisch moet worden bestempeld. Ook is het niet helemaal duidelijk wat als een meerwaarde moet worden beschouwd. Dit verhaal wordt uiteraard vervolgd.

Jan-Willem Billiet van KBC Securities is van mening dat dit in geen geval een goede zaak is voor de holdings, hoewel het nog te vroeg is om al iets definitiefs over de nieuwe belastingmaatregel te zeggen. Op een aantal vragen moet nog altijd een antwoord geformuleerd worden. Zo is het bijvoorbeeld niet duidelijk wat er met overgedragen verliezen moet gebeuren of wanneer een holding als Belgisch moet worden bestempeld. Ook is het niet helemaal duidelijk wat als een meerwaarde moet worden beschouwd. Dit verhaal wordt uiteraard vervolgd.