De bereidheid om meer risico's te nemen in de balans is niet toegenomen, ondanks het feit dat de CFO's algemeen van oordeel zijn dat de balansen momenteel te weinig schulden bevatten.

Ondanks de optimistische toon geeft de survey van dit kwartaal niet aan dat de Belgische bedrijven opnieuw focussen op groei.

Expansieplannen, zoals het verhogen van de kapitaaluitgaven, overnames, lancering van nieuwe producten of diensten of uitbreiding naar nieuwe markten, hebben niet significant aan belang gewonnen.

De bereidheid om meer risico's te nemen in de balans is niet toegenomen, ondanks het feit dat de CFO's algemeen van oordeel zijn dat de balansen momenteel te weinig schulden bevatten. Ondanks de optimistische toon geeft de survey van dit kwartaal niet aan dat de Belgische bedrijven opnieuw focussen op groei. Expansieplannen, zoals het verhogen van de kapitaaluitgaven, overnames, lancering van nieuwe producten of diensten of uitbreiding naar nieuwe markten, hebben niet significant aan belang gewonnen.