Dat is alleszins de mening van Chief Executive Jamie Dimon, die van mening is dat er nog steeds veel te veel banken zijn in de Verenigde Staten. JPMorgan nam vorig jaar Bear Stearns voor een prikje over.

De bank was bovendien ook betrokken bij de redding van het noodlijdende Washington Mutual. De tweede bank in de Verenigde Staten is nog steeds bezig met het verteren van deze overnames.

Volgens Dixon kan JPMorganChase & Co nu vooral in het buitenland gaan groeien. Dixon ziet onder andere mogelijkheden in Brazilië, China, India en Rusland. In de VS verwacht hij dat de kredietkaartenbusiness in de komende twee jaar onder druk zal blijven staan.

Dat is alleszins de mening van Chief Executive Jamie Dimon, die van mening is dat er nog steeds veel te veel banken zijn in de Verenigde Staten. JPMorgan nam vorig jaar Bear Stearns voor een prikje over. De bank was bovendien ook betrokken bij de redding van het noodlijdende Washington Mutual. De tweede bank in de Verenigde Staten is nog steeds bezig met het verteren van deze overnames. Volgens Dixon kan JPMorganChase & Co nu vooral in het buitenland gaan groeien. Dixon ziet onder andere mogelijkheden in Brazilië, China, India en Rusland. In de VS verwacht hij dat de kredietkaartenbusiness in de komende twee jaar onder druk zal blijven staan.