IMTECH gaf geen specifieke informatie over hoe deze nettoschuldenlast zal worden opgelost.

In het persbericht is zowel informatie te vinden voor de stieren (geen directe kapitaalverhoging) als voor de beren (slechte operationele resultaten en onduidelijkheid over hoe de schuld opgelost zal worden).

ABN Amro is werkelijk geschrokken door de -17,6% EBITDA-marge die IMTECH in Duitsland genereerde, zelfs nadat het bedrijf had gewaarschuwd dat de vierdekwartaalresultaten voor 2013 geen verbetering zouden tonen ten opzichte van de derdekwartaalcijfers.

Helemaal als wordt meegenomen dat er al herstructureringsmaatregelen hebben plaatsgevonden. Naast Duitsland, waren ook de resultaten uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië zwakker dan verwacht. ABN Amro blijft verkoper van de aandelen.

IMTECH gaf geen specifieke informatie over hoe deze nettoschuldenlast zal worden opgelost. In het persbericht is zowel informatie te vinden voor de stieren (geen directe kapitaalverhoging) als voor de beren (slechte operationele resultaten en onduidelijkheid over hoe de schuld opgelost zal worden). ABN Amro is werkelijk geschrokken door de -17,6% EBITDA-marge die IMTECH in Duitsland genereerde, zelfs nadat het bedrijf had gewaarschuwd dat de vierdekwartaalresultaten voor 2013 geen verbetering zouden tonen ten opzichte van de derdekwartaalcijfers. Helemaal als wordt meegenomen dat er al herstructureringsmaatregelen hebben plaatsgevonden. Naast Duitsland, waren ook de resultaten uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië zwakker dan verwacht. ABN Amro blijft verkoper van de aandelen.