De halfgeleiderindustrie (Infineon, ASML Holding) is een belangrijke sector binnen de wereld van de technologie want halfgeleiders worden in vele componenten verwerkt zoals diodes, transistoren en geïntegreerde circuits in computerservers en telefoons.

Met betrekking tot de verkoop van geïntegreerde softwarepakketten (SAP) en communicatietechnologie (Alcatel) is de komst van cloud computing een katalysator : de verkoop zal naar verwachting met 22% toenemen in de komende 5 jaar volgens onderzoeksinstituut IDC.

De halfgeleiderindustrie (Infineon, ASML Holding) is een belangrijke sector binnen de wereld van de technologie want halfgeleiders worden in vele componenten verwerkt zoals diodes, transistoren en geïntegreerde circuits in computerservers en telefoons. Met betrekking tot de verkoop van geïntegreerde softwarepakketten (SAP) en communicatietechnologie (Alcatel) is de komst van cloud computing een katalysator : de verkoop zal naar verwachting met 22% toenemen in de komende 5 jaar volgens onderzoeksinstituut IDC.