Iedereen vreest dat de Spaanse banken meer geld gaan nodig hebben dan tot dus werd aangenomen. Op basis van het te verschijnen rapport wordt in september een nieuwe stress test voor de banken gehouden.

Vervolgens moeten de banken voor medio oktober een herkapitalisatieplan voorleggen, waarna ze negen maanden krijgen om dat uit te voeren.

In afwachting van een rentebeslissing door de Europese Centrale Bank noteren de Europese beurzen nog steeds afwachtend, zonder dat er van grote bewegingen sprake is. De euro is iets zwakker gestemd en noteert in de buurt van het niveau van 1,25 dollar.

Belgacom breidt 4G-netwerk in 5 nieuwe steden uit

Belgacom startte in juni vorig jaar met de uitrol van het eerste 4G-netwerk in België. De operator is vandaag volop bezig met de uitbreiding van haar 4G-netwerk in 5 nieuwe steden: Antwerpen, Gent, Leuven, Luik en Namen.

Het Universitair Ziekenhuis Brussel is een van de zakelijke klanten die het 4G netwerk sinds vorig jaar met succes test. Belgacom zal nog dit jaar haar 4G-netwerk openstellen voor al haar klanten.

Uitbreiding eerste Belgische 4G-netwerk in Antwerpen, Gent, Leuven, Luik en Namen

Belgacom startte in juni 2011 als eerste Belgische operator met de uitrol van 4G. Het snelle 3G-netwerk wordt uitgebreid met 4G of LTE-technologie.

Hierdoor zullen klanten hun mobiele datatoepassingen met een nog groter gebruikscomfort kunnen gebruiken op hun smartphone, laptop of tablet. Enkele professionele klanten van Belgacom gebruiken het 4G-netwerk vandaag al. Zij zijn uitgerust met 4G USB-modems voor laptop.

Iedereen vreest dat de Spaanse banken meer geld gaan nodig hebben dan tot dus werd aangenomen. Op basis van het te verschijnen rapport wordt in september een nieuwe stress test voor de banken gehouden. Vervolgens moeten de banken voor medio oktober een herkapitalisatieplan voorleggen, waarna ze negen maanden krijgen om dat uit te voeren. In afwachting van een rentebeslissing door de Europese Centrale Bank noteren de Europese beurzen nog steeds afwachtend, zonder dat er van grote bewegingen sprake is. De euro is iets zwakker gestemd en noteert in de buurt van het niveau van 1,25 dollar. Belgacom breidt 4G-netwerk in 5 nieuwe steden uit Belgacom startte in juni vorig jaar met de uitrol van het eerste 4G-netwerk in België. De operator is vandaag volop bezig met de uitbreiding van haar 4G-netwerk in 5 nieuwe steden: Antwerpen, Gent, Leuven, Luik en Namen. Het Universitair Ziekenhuis Brussel is een van de zakelijke klanten die het 4G netwerk sinds vorig jaar met succes test. Belgacom zal nog dit jaar haar 4G-netwerk openstellen voor al haar klanten. Uitbreiding eerste Belgische 4G-netwerk in Antwerpen, Gent, Leuven, Luik en Namen Belgacom startte in juni 2011 als eerste Belgische operator met de uitrol van 4G. Het snelle 3G-netwerk wordt uitgebreid met 4G of LTE-technologie. Hierdoor zullen klanten hun mobiele datatoepassingen met een nog groter gebruikscomfort kunnen gebruiken op hun smartphone, laptop of tablet. Enkele professionele klanten van Belgacom gebruiken het 4G-netwerk vandaag al. Zij zijn uitgerust met 4G USB-modems voor laptop.