De strenge winter in Europa was een belangrijke factor achter de toegenomen gasafzet. DSM rapporteerde een afnemende winst maar onderliggend was het resultaat bevredigend.

De komende week gaat het resultatenseizoen onverminderd door. De Belgische beleggers kunnen onder andere uitkijken naar de resultaten van GBL, Recticel en Bekaert.

In Nederland zullen ING en AEGON, PostNL en Arcelor Mittal hun bedrijfsresultaten publiceren. Internationaal zal worden uitgekeken naar onder meer Deutsche Telekom, Telefonica en HSBC.

De belangrijkste cijfers zullen de komende week op macro-economisch gebied de Duitse fabrieksorders, het Amerikaanse consumentenkrediet, de Japanse 'leading indicator' en de Franse industriële productie (allemaal over maart) zijn.

De strenge winter in Europa was een belangrijke factor achter de toegenomen gasafzet. DSM rapporteerde een afnemende winst maar onderliggend was het resultaat bevredigend. De komende week gaat het resultatenseizoen onverminderd door. De Belgische beleggers kunnen onder andere uitkijken naar de resultaten van GBL, Recticel en Bekaert. In Nederland zullen ING en AEGON, PostNL en Arcelor Mittal hun bedrijfsresultaten publiceren. Internationaal zal worden uitgekeken naar onder meer Deutsche Telekom, Telefonica en HSBC. De belangrijkste cijfers zullen de komende week op macro-economisch gebied de Duitse fabrieksorders, het Amerikaanse consumentenkrediet, de Japanse 'leading indicator' en de Franse industriële productie (allemaal over maart) zijn.