Roubini is nu van mening dat het ergste van de economische crisis achter de rug is. In zijn visie zou de recessie dit jaar achter de rug kunnen zijn. Dat betekent dat ook de bedrijfsresultaten kunnen verbeteren.

Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het vandaag een belangrijke dag in de Verenigde Staten, maar liefst drie grote banken komen rapporteren. Het betreft meer bepaald Bank of America, Citigroup en Bank of America.

Daarnaast staan ook de cijfers van General Electric op de agenda. Dit bedrijf geldt als één van de belangrijkste barometers voor het meten van de gezondheidstoestand van de VS-economie.

Roubini is nu van mening dat het ergste van de economische crisis achter de rug is. In zijn visie zou de recessie dit jaar achter de rug kunnen zijn. Dat betekent dat ook de bedrijfsresultaten kunnen verbeteren. Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het vandaag een belangrijke dag in de Verenigde Staten, maar liefst drie grote banken komen rapporteren. Het betreft meer bepaald Bank of America, Citigroup en Bank of America. Daarnaast staan ook de cijfers van General Electric op de agenda. Dit bedrijf geldt als één van de belangrijkste barometers voor het meten van de gezondheidstoestand van de VS-economie.