Op het vlak van bedrijfsnieuws viel er weinig te melden, distributieketen Macy's kondigde het schrappen van 7000 jobs aan. Bij Morgan Stanley zou anderzijds 4% van het personeel moeten afvloeien.

De olieprijs is vandaag opnieuw fors gedaald, waarbij voor een vat ruwe olie op een bepaald moment minder dan 40 dollar werd betaald. Bij het slot van de handel stond de olieprijs (crude) op 40,08 dollar.

Volgens Phil Flynn van Alaron Trading gaan de werknemers van de raffinaderijen in de Verenigde Staten niet staken, zodat vanuit die hoek geen opwaartse druk moet worden verwacht.

Op het vlak van bedrijfsnieuws viel er weinig te melden, distributieketen Macy's kondigde het schrappen van 7000 jobs aan. Bij Morgan Stanley zou anderzijds 4% van het personeel moeten afvloeien. De olieprijs is vandaag opnieuw fors gedaald, waarbij voor een vat ruwe olie op een bepaald moment minder dan 40 dollar werd betaald. Bij het slot van de handel stond de olieprijs (crude) op 40,08 dollar. Volgens Phil Flynn van Alaron Trading gaan de werknemers van de raffinaderijen in de Verenigde Staten niet staken, zodat vanuit die hoek geen opwaartse druk moet worden verwacht.