De euro is de afgelopen weken verder gestegen t.o.v. de NOK. Deze stijging is volgens Leleux nog steeds een tijdelijke opwaartse beweging voor de euro want na de sterke koersprestatie van de afgelopen jaren was de NOK aan een afkoelingsfase toe.

Het koersdoel van enkele weken geleden ("we blijven daarom rekening houden met een lichte opwaartse correctie van de EUR t.o.v. de NOK richting 8 NOK voor 1 EUR") werd zopas bereikt.

Er bestaat nog licht opwaarts potentieel voor de euro tot 8,25 - 8,36 NOK voor 1 EUR. Maar de hoge stand van de RSI-indicator doet vermoeden dat de euro nu aan een afkoelingsfase toe is.

De structurele langetermijntrend blijft volgens Leleux niettemin wijzen in de richting van een verdere versterking van de NOK!

De euro is de afgelopen weken verder gestegen t.o.v. de NOK. Deze stijging is volgens Leleux nog steeds een tijdelijke opwaartse beweging voor de euro want na de sterke koersprestatie van de afgelopen jaren was de NOK aan een afkoelingsfase toe. Het koersdoel van enkele weken geleden ("we blijven daarom rekening houden met een lichte opwaartse correctie van de EUR t.o.v. de NOK richting 8 NOK voor 1 EUR") werd zopas bereikt. Er bestaat nog licht opwaarts potentieel voor de euro tot 8,25 - 8,36 NOK voor 1 EUR. Maar de hoge stand van de RSI-indicator doet vermoeden dat de euro nu aan een afkoelingsfase toe is. De structurele langetermijntrend blijft volgens Leleux niettemin wijzen in de richting van een verdere versterking van de NOK!